viernes, 6 de abril de 2018

MENÚ COMEDOR

           


                                                                                     MES DE ABRIL DE 2.018

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
02


LUNS DE PASCUA
  
03
 Arroz branco con atún

Chuleta de porco á prancha con pasta cocida

Froita variada
04
Crema de cabaza

Pescada en salsa verde con pataca cocida

Iogures variados, ou froita
  05
Sopa de estrelas

Polo asado con arroz branco


Froita variada
06
Lentellas guisadas

Tortilla de patacas fritas con ensalada


Iogures variados ou froita
 09
Pasta gratinada con queixo

Lombo adobado á prancha con arroz branco

Iogures variados ou froita
10
Fabada

Terneira asada con puré de pataca


Froita variada
11
Sopa de estrelas

Filete de lenguado frito con pataca cocida e brócoli


Iogures variados ou froita
 12
Crema de verduras

Fideuá




Froita variada
13
Garavanzos vexetais

Pizza de xamón e queixo



Iogures variados ou froita
 16
Sopa de cuscús

Ovos freitos e salchichas con arroz branco

Iogures variados ou froita
17
Crema de verduras

Peituga de polo á prancha con pasta cocida

Froita variada

18
Ensalada mixta

Pescada rebozada con pataca cocida e xudías

Iogures variados ou froita
19
Lentellas vexetais

Xamón asado con puré de pataca


Froita variada
20
Crema de cabaciña

Lasaña de terneira



Iogures variados ou froita
23
Crema de verduras

Chuleta de porco á prancha con pasta cocida


Iogures variados ou froita
24
Caldo galego

Paella




Froita variada
25
Xudías con xamón serrano

Filete de lenguado frito con pataca cocida e brócoli

Iogures
variados ou froita
26
Sopa de pasta


Milanesa de pavo con arroz branco


Froita variada
27
Lentellas vexetais


Espaguetes boloñesa



Iogures variados ou froita
30
Sopa de pasta

Roti de polo con puré de pataca

Iogures variados ou froita






  

No hay comentarios:

Publicar un comentario