MES
DE ABRIL DE 2.018
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
02
LUNS
DE PASCUA
|
03
Arroz branco con atún
Chuleta de porco á
prancha con pasta cocida
Froita variada
|
04
Crema de cabaza
Pescada en salsa verde
con pataca cocida
Iogures variados, ou
froita
|
05
Sopa de estrelas
Polo asado con arroz
branco
Froita variada
|
06
Lentellas guisadas
Tortilla de patacas
fritas con ensalada
Iogures variados ou
froita
|
09
Pasta gratinada con
queixo
Lombo adobado á prancha
con arroz branco
Iogures variados ou
froita
|
10
Fabada
Terneira asada con puré
de pataca
Froita variada
|
11
Sopa de estrelas
Filete de lenguado frito
con pataca cocida e brócoli
Iogures variados ou froita
|
12
Crema de verduras
Fideuá
Froita variada
|
13
Garavanzos vexetais
Pizza de xamón e queixo
Iogures variados ou
froita
|
16
Sopa de cuscús
Ovos freitos e
salchichas con arroz branco
Iogures variados ou
froita
|
17
Crema de verduras
Peituga de polo á
prancha con pasta cocida
Froita variada
|
18
Ensalada mixta
Pescada rebozada con
pataca cocida e xudías
Iogures variados ou
froita
|
19
Lentellas vexetais
Xamón asado con puré de
pataca
Froita variada
|
20
Crema de cabaciña
Lasaña de terneira
Iogures variados ou
froita
|
23
Crema de verduras
Chuleta de porco á
prancha con pasta cocida
Iogures variados ou
froita
|
24
Caldo galego
Paella
Froita variada
|
25
Xudías con xamón serrano
Filete de lenguado frito
con pataca cocida e brócoli
Iogures
variados ou froita
|
26
Sopa de pasta
Milanesa de pavo con
arroz branco
Froita variada
|
27
Lentellas vexetais
Espaguetes boloñesa
Iogures variados ou
froita
|
30
Sopa de pasta
Roti de polo con puré de
pataca
Iogures variados ou
froita
|
|
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario