viernes, 27 de abril de 2018

MENÚ COMEDOR



                                                                                                    MES DE MAIO DE 2.018

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
   
01



DÍA DO TRABALLO
02

Crema de cabaza

Tortilla de patacas con ensalada

Iogures variados, ou froita
  03

Sopa de estrelas

Polo asado con arroz branco

Froita variada
04

Lentellas guisadas

Pescada en salsa verde con pataca

Iogures variados ou froita
07

Pasta gratinada con queixo

Lomo adobado á prancha con arroz branco

Iogures variados ou froita
08

Fabada


Pizza de xamón e queixo


Froita variada
09

Sopa de estrelas


Filete de linguado frito con pataca cocida e cenoria

Iogures variados ou froita
 10

Crema de verduras


Fideuá



Froita variada
11

Garavanzos guisados con chourizo

Terneira asada con puré de pataca


Iogures variados ou froita
 14

Crema de cabaciña

Peituga de polo á prancha con pasta cocida

Iogures variados ou froita
15

Empanadillas

Pesacada rebozada con pataca cocida e brócoli


Froita variada

16

Ensalada mixta

Xamón asado con puré de pataca


Iogures variados ou froita
17


DÍA DAS LETRAS GALEGAS
18
 

DÍA DE LIBRE DISPOSICIÓN
(non hai Colexio)
21

Crema de verduras


Chuleta de porco á prancha con pasta cocida

Iogures variados ou froita
22

Croquetas


Paella



Froita variada
23

Lentellas vexetais


Filete de linguado frito con pataca cocida

Iogures
variados ou froita
24

Sopa de pasta


Milanesa de pavo con arroz branco


Froita variada
25

Xudías verdes con xamón serrano

Espaguetes boloñesa



Iogures variados ou froita
28

Fabada

Variñas de pescada fritas con pataca e brócoli

Iogures variados ou froita
29

Crema de cabaza

Lasaña de atún



Froita variada
30

Ensalada rusa

Roti de polo asado con patacas fritas


Iogures variados ou froita
31

Sopa de pasta

Terneira guisada con pasta


Froita variada




No hay comentarios:

Publicar un comentario