martes, 27 de febrero de 2018

MENÚ COMEDOR



                                                                             MES DE MARZO DE 2.018

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES








01
Sopa de estrelas

Polo asado con arroz

Froita variada
02
Lentellas

Tortilla con ensalada

Iogures variados ou froita
05
Pasta gratinada

Lombo adobado con arroz

Iogures variados ou froita
06
Sopa de estrelas

Terneira asada con patacas fritas

Froita variada
07
Fabada

Pizza de xamón e queixo

Iogures variados ou froita
08
Crema de verduras

Fideuá


Froita variada
09
Garavanzos vexetais

Linguado con pataca e brócoli

Iogures variados ou froita
 12
Sopa de cuscús

Ovos fritos, salchichas e arroz

Iogures variados ou froita
13
Crema de verduras

Peituga de polo con pasta

Froita variada

14
Lentellas vexetais

Pescada rebozada con patacas e xudías

Iogures variados ou froita
15
Ensalada mixta

Chuleta de porco con pasta

Froita variada
16
Crema de cabaciña

Lasaña de atún

Iogures variados ou froita
19
Crema de verduras

Xamón asado con puré

Iogures variados ou froita
 20
Caldo galego

Paella


Froita variada
 21
Xudías con xamón

Espaguetes boloñesa


Iogures variados ou froita
 22
Sopa de pasta

Milanesa de pavo con arroz

Froita variada

 23
Lentellas vexetais

Linguado con pataca cocida

Iogures variados ou froita
26


VACACIÓNS SEMANA SANTA
27


VACACIÓNS SEMANA SANTA
28


VACACIÓNS SEMANA SANTA
29


VACACIÓNS SEMANA SANTA
30


VACACIÓNS SEMANA SANTA



No hay comentarios:

Publicar un comentario