MES DE FEBREIRO
DE 2.020
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
03
Lentellas
Lombo adobado con arroz
Iogures variados ou
froita
|
04
Crema de
verduras
Albóndegas con espaguetes
Froita variada
|
05
Garavanzos
con chourizo
Filete de linguado con pataca e brócoli
Iogures variados ou
froita
|
06
Sopa de
estrelas
Filete de pavo con ensalada
Froita variada
|
07
Arroz con
atún
Terneira xardiñeira
Iogures variados ou froita
|
10
Crema de
cabaza
Carne asada con patacas
Iogures variados ou
froita
|
11
Fabada
Paella
Froita variada
|
12
Empanadillas
Polo asado con pasta
Iogures variados ou
froita
|
13
Crema de cabaciña
e cenoria
Hamburguesa con arroz
Froita variada
|
14
Sopa de
pasta
Pescada en tomate con pataca cocida e xudía
Iogures variados ou
froita
|
17
Crema de
verduras
Fideuá
Iogures variados ou
froita
|
18
Lentellas
Luras guisadas con arroz
Froita variada
|
19
Croquetas
Lombo con puré de pataca
Iogures variados ou
froit
|
20
Caldo
galego
Salmón á prancha
con pataca e brócoli
Froita variada
|
21
Sopa de
pasta
Ovos fritos e salchichas con arroz
Iogures variados ou
froita
|
24
ENTROIDO
|
25
ENTROIDO
|
26
ENTROIDO
|
27
Crema de
cenoria
Espaguetes boloñesa
Froita variada
|
28
Lentellas
vexetais
Tortilla con ensalada
Iogures variados ou
froita
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario