miércoles, 4 de diciembre de 2019

MENÚ COMEDOR



                                                                 MES DE DECEMBRO DE 2.019

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
02
Crema de cabaza
Polo asado con pasta
Iogures variados ou froita 
03
Pasta gratinada
Pescada rebozada con pataca e brócoli
Froita variada
04
Croquetas
Tenreira xardiñeira
Iogures variados ou froita
05
 Fabada
Pavo á prancha con arroz
Froita variada
06


DÍA DA CONSTITUCIÓN
09
Crema de acelgas e cabaza
Fideuá
Iogures variados ou froita
10
Garavanzos con chourizo
Churrasco de porco con patacas fritas
Froita variada
11
Sopa de estrelas
Ovos fritos e salchichas con arroz
Iogures variados
ou froita
12
Lentellas
Linguado con pataca cocida e xudías
Froita variada
13
Sopa de pasta
Milanesa de polo con ensalada
Iogures variados ou froita
16
Sopa de letras
Salmón con pataca e coliflor
Iogures variados ou froita
17
Lentellas
Raxo fresco con puré de pataca
Froita variada
18
Sopa de pasta
Luras guisadas con arroz
Iogures variados
ou froita
19
Caldo galego
Roti con pasta
Froita variada
20
Crema de cenoria
Pizza
Froita variada




No hay comentarios:

Publicar un comentario