MES DE DECEMBRO DE 2.019
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
02
Crema de cabaza
Polo asado con pasta
Iogures variados ou froita
|
03
Pasta gratinada
Pescada rebozada con pataca e brócoli
Froita variada
|
04
Croquetas
Tenreira xardiñeira
Iogures variados ou froita
|
05
Fabada
Pavo á prancha con arroz
Froita variada
|
06
DÍA DA CONSTITUCIÓN
|
09
Crema de acelgas e cabaza
Fideuá
Iogures variados ou froita
|
10
Garavanzos con chourizo
Churrasco de porco con patacas fritas
Froita variada
|
11
Sopa de estrelas
Ovos fritos e salchichas con arroz
Iogures variados
ou froita
|
12
Lentellas
Linguado con pataca cocida e xudías
Froita variada
|
13
Sopa de pasta
Milanesa de polo con ensalada
Iogures variados ou froita
|
16
Sopa de letras
Salmón con pataca e coliflor
Iogures variados ou froita
|
17
Lentellas
Raxo fresco con puré de pataca
Froita variada
|
18
Sopa de pasta
Luras guisadas con arroz
Iogures variados
ou froita
|
19
Caldo galego
Roti con pasta
Froita variada
|
20
Crema de cenoria
Pizza
Froita variada
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario