LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
04
Lentellas vexetais
Pizza de xamón e queixo
Iogures variados ou
froita
|
05
Crema
de cabaza
Terneira á xardiñeira
Froita variada
|
06
Arroz tres delicias
Pavo á prancha con pasta
Iogures variados ou
froita
|
07
Crema de verduras
Pescada rebozada con pataca cocida
Iogures variados ou
froita
|
08
Sopa de pasta
Paella
|
11
Sopa de cuscús
Xamón asado con puré
Iogures variados ou
froita
|
12
Crema de cabaciña
Hamburguesa con pasta e tomate
Froita variada
|
13
Croquetas
Salmón con pataca cocida
|
14
Crema de cenoria
Espaguetes boloñesa
Froita variada
|
15
Fabada
Ovos fritos con salchichas e arroz
|
18
Crema de verduras
Lomo adobado con pasta
Iogures variados ou
froita
|
19
Lentellas
Pescada rebozada con pataca cocida
Froita variada
|
20
Arroz con bonito e tomate
Fideuá
|
21
Crema de cabaza
Terneira asada con puré de pataca
|
22
Caldo galego
Churrasco de porco con patacas
|
25
Sopa de pasta
Albóndegas con arroz
Iogures variados ou
froita
|
26
Crema de verduras
Chuleta de porco con pasta
|
27
Empanadillas
Roti de pavo con arroz
Iogures variados ou
froita
|
28
Lentellas
Linguado con pataca cocida
|
29
Garavanzos con chourizo
Tortilla con ensalada
Iogures variados ou
froita
|
jueves, 7 de noviembre de 2019
MENÚ COMEDOR - MES NOVEMBRO 2019
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario