miércoles, 30 de marzo de 2016

Menú Comedor- Abril




                                                                             MES DE ABRIL DE  2016

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES









01
Lentellas

Tortilla con ensalada

Iogures variados ou froita
04
Empanadillas

Polo asado con pasta

Iogures variados ou froita
05
Caldo Galego

Paella


Iogures variados ou froita
06
Sopa de cuscús

Merluza rebozada con pataca cocida

Froita variada

07
Crema de verduras

San Xacobos con arroz e tomate

Natillas de chocolate
08
Fabada

Espaguetti á boloñesa


Iogures variados ou froita
11
Sopa de estrelas

Ovos fritos,
salchichas e arroz

Iogures variados ou froita
12
Crema de calabaza

Peito de polo con pasta e tomate

Iogures variados ou froita
13
Garbanzos vexetáis

Bacallau o forno con patacas

Froita variada
14
Crema de verduras

Fideuá


Natillas de vainilla
15
Lentellas

Pizza


Iogures variados ou froita
18

 Sopa de cuscús

Xamón asado con puré

Iogures variados ou froita
19

 Arroz con bonito

Hamburguesa con pasta

Iogures variados ou froita
20

 Croquetas

Filete de lenguado con patacas en salsa verde
Froita variada
21

 Lentellas

Roti de polo con patacas fritas

Tarta de chocolate
22

Crema de espinacas e cenoria
Lasaña de carne


Iogures variados ou froita
25
Sopa de pasta

Albóndigas con arroz

Iogures variados ou froita

26
Crema de calabaza

Merluza rebozada con pataca cocida

Iogures variados ou froita
27
Macarróns con bonito
Lomo adobado con patacas fritas

Froita variada
28
Empanadillas

Polo asado con arroz


Flan de vainilla
  29
 Lentellas

Carne guisada con macarróns

Iogures variados ou froita


No hay comentarios:

Publicar un comentario