viernes, 29 de marzo de 2019

COMEDOR



                                                                                          MES DE ABRIL DE 2.019

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
01
Crema de cabaza
Terneira guisada con patacas
Iogores variados ou froita
  
02
Garavanzos vexetais
Chuleta de porco con pasta
Froita variada

  

03
Croquetas
Polo asado con arroz
Iogures variados ou froita
  04
Sopa de estrelas
Pescada en salsa verde con pataca
Froita variada
05
Lentellas vexetais
Tortilla con ensalada

Iogures variados ou froita
 08
Xudías con tomate
Hamburguesa con pasta
Iogures variados ou froita
09
Fabada
Terneira asada con puré de pataca
Froita variada
10
Ensalada mixta
Lombo adobado con arroz
Iogures variados ou froita
 11
Crema de verduras
Fideuá

Froita variada
12
Sopa de pasta
Linguado con pata e brócoli
Iogures variados ou froita
 15
  
SEMANA SANTA
16

SEMANA SANTA
17
  
SEMANA SANTA
18

SEMANA SANTA
19

SEMANA SANTA



22

LUNS DE PASCUA
23
Caldo galego
Ovos fritos, salchichas e arroz
Froita variada
24
Pasta gratinada
Xamón asado con puré de pataca
Iogures
variados ou froita
25
Crema de cabaciña
Filete de pavo con patacas fritas
Froita variada
26
Lentellas vexetais
Espaguetes boloñesa

Iogures variados ou froita
29
Crema de cenoria
Roti de polo con puré de pataca
Iogures variados ou froita
30
Sopa de pasta
Pescada rebozada con pataca e xudías
Froita variada







No hay comentarios:

Publicar un comentario