MES
DE ABRIL DE 2.019
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
01
Crema de
cabaza
Terneira guisada con
patacas
Iogores
variados ou froita
|
02
Garavanzos
vexetais
Chuleta de porco con
pasta
Froita
variada
|
03
Croquetas
Polo asado con arroz
Iogures
variados ou froita
|
04
Sopa de
estrelas
Pescada en salsa verde
con pataca
Froita
variada
|
05
Lentellas vexetais
Tortilla con ensalada
Iogures
variados ou froita
|
08
Xudías con
tomate
Hamburguesa con pasta
Iogures
variados ou froita
|
09
Fabada
Terneira asada con puré
de pataca
Froita
variada
|
10
Ensalada
mixta
Lombo adobado con arroz
Iogures
variados ou froita
|
11
Crema de
verduras
Fideuá
Froita
variada
|
12
Sopa de
pasta
Linguado con pata e
brócoli
Iogures
variados ou froita
|
15
SEMANA SANTA
|
16
SEMANA SANTA
|
17
SEMANA SANTA
|
18
SEMANA SANTA
|
19
SEMANA SANTA
|
22
LUNS DE PASCUA
|
23
Caldo
galego
Ovos fritos, salchichas
e arroz
Froita
variada
|
24
Pasta
gratinada
Xamón asado con puré de
pataca
Iogures
variados
ou froita
|
25
Crema de
cabaciña
Filete de pavo con
patacas fritas
Froita
variada
|
26
Lentellas
vexetais
Espaguetes boloñesa
Iogures
variados ou froita
|
29
Crema de
cenoria
Roti de polo con puré de
pataca
Iogures
variados ou froita
|
30
Sopa de
pasta
Pescada rebozada con
pataca e xudías
Froita
variada
|
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario