MES DE DECEMBRO DE 2.018
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
03
Crema de cabaza
Guiso de terneira con
pasta
Iogures variados ou
froita
|
04
Sopa de estrelas
Pescada rebozada con
pataca e brócoli
Froita variada
|
05
Croquetas
Filete de pavo á prancha
con arroz
Froita variada
|
06
DÍA DA CONSTITUCIÓN
|
07
DÍA DO ENSINO
|
10
Crema de acelga e cabaza
Hamburguesa con pasta e
tomate
Iogures variados ou
froita
|
11
Garavanzos con chourizo
Churrasco de porco con patacas fritas Froita variada |
12
Pasta gratinada
Ovos fritos e salchichas con arroz
Iogures variados
ou froita
|
13
Lentellas
Linguado con pataca cocida e xudías Froita variada |
14
Sopa de pasta
Milanesa de polo con arroz
Iogures variados ou
froita
|
17
Sopa de pasta
Albóndegas de terneira con
arroz
Iogures variados ou
froita
|
18
Crema de verduras
Roti de polo con pasta
Froita variada |
19
Empanadillas
Castañeta á romana con
pataca
Iogures variados
ou froita
|
20
Caldo galego
Chuleta de porco con
arroz
Froita variada |
21
Crema de cenoria
Fideuá
Froita variada |
No hay comentarios:
Publicar un comentario