MES DE NOVEMBRO DE 2014
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
3
Lentexas
Chuleta de porco con
arroz
Iogures variados ou
froita
|
4
Sopa de cuscus
Filete de lenguado con
pataca cocida
Natillas de chocolate
|
5
Crema de calabaza
Fideua
Froita variada
|
6
Sopa de estrelas
Polo asado con patacas
fritas
Iogures variados ou
froita
|
7
Caldo Galego
Espagueti boloñesa
Iogures variados ou froita
|
10
Sopa de pasta
Albóndigas con arroz
Iogures variados ou froita
|
11
Crema de verduras
Milanesa de polo con
pasta
Iogures variados ou
froita
|
12
Arroz con bonito
Lomos de merluza con
pataca cocida
Froita variada
|
13
Croquetas
Terneira asada con puré
Natillas de vainilla
|
14
Lentexas
San Xacobos con pasta
Iogures variados ou froita
|
17
Macarróns con bonito
Ovos fritos con
salchichas e arroz
Iogures variados ou froita
|
18
Fabada Asturiana
Hamburguesa de terneira
con pasta
Tarta de chocolate
|
19
Sopa de estrelas
Bacalao ó forno con
patacas
Froita variada
|
20
Lentexas
Roti con arroz
Iogures variados ou
froita
|
21
Crema de verduras
Pizza de xamón iork e
queixo
Iogures variados ou froita
|
24
Empanadillas
Xamón asado con pasta
Iogures variados ou froita
|
25
Espaguetis con atún
Milanesa de terneira con
puré
Iogures variados ou
froita
|
26
Caldo Galego
Lomos de merluza con
pataca cocida
Froita variada
|
27
Crema de verduras
Paella
Flan de vainilla
|
28
Lentexas
Tortilla española con
ensalada
Iogures variados ou froita
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario