MES DE FEBREIRO DE 2014
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
03
Crema de Verduras
Xamón asado con puré de
pataca
Iogures variados ou
froita
|
04
Sopa de estrelas
Filete de lenguado con
pataca cocida
Natillas de vainilla
|
05
Lentellas
Hamburguesa con pasta
Froita variada
|
06
Sopa de cuscus
Milanesa de polo con
arroz
Iogures variados ou
froita
|
07
Caldo Galego
Espaguetti á boloñesa
Iogures variados ou
froita
|
10
Sopa de pasta
Ovos fritos con
salchichas e arroz
Iogures variados ou froita
|
11
Crema de verduras
Churrasco de porco con
patacas fritas
Iogures variados ou
froita
|
12
Garbanzos vexetais
Lomos de merluza con
pataca cocida
Froita variada
|
13
Empanadillas
Fideua
Natillas de chocolate
|
14
Arroz con bonito
Tortilla española con
ensalada
Iogures variados ou froita
|
17
Fabada
Roti de pavo con puré de
pataca
Iogures variados ou froita
|
18
Sopa de cuscus
Filete de lenguado con
pataca cocida
Flan de vainilla
|
19
Croquetas
Terneira guisada con
macarróns
Froita variada
|
20
Crema de calabacín
Polo asado con patacas
fritas
Iogures variados ou
froita
|
21
Sopa de pasta
San Xacobos con arroz
Iogures variados ou
froita
|
24
Crema de verduras
Paella valenciana
Iogures variados ou froita
|
25
Caldo Galego
Chuleta de porco con
pasta
Iogures variados ou froita
|
26
Macarróns con bonito
Lomos de merluza con
pataca cocida
Froita variada
|
27
Sopa de pasta
Albóndigas de terneira
con arroz
Tarta de chocolate
|
28
Crema de cenoira
Pizza de xamón cocido e
queixo
Iogures variados ou
froita
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario