martes, 4 de febrero de 2014

MENÚ COMEDOR - FEBREIRO


                                                                             MES DE FEBREIRO DE  2014

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
03
Crema de Verduras

Xamón asado con puré de pataca

Iogures variados ou froita


04
Sopa de estrelas

Filete de lenguado con pataca cocida

Natillas de vainilla
05
Lentellas

Hamburguesa con pasta

Froita variada
06
Sopa de cuscus

Milanesa de polo con arroz

Iogures variados ou froita

07
Caldo Galego

Espaguetti á boloñesa


Iogures variados ou froita                          
10
Sopa de pasta

Ovos fritos con salchichas e arroz

Iogures variados ou froita
11
Crema de verduras

Churrasco de porco con patacas fritas

Iogures variados ou froita
12
Garbanzos vexetais

Lomos de merluza con pataca cocida

Froita variada
13
Empanadillas

Fideua


Natillas de chocolate
14
Arroz con bonito

Tortilla española con ensalada

Iogures variados ou froita
17
Fabada

Roti de pavo con puré de pataca

Iogures variados ou froita
18
Sopa de cuscus

Filete de lenguado con pataca cocida

Flan de vainilla
19
Croquetas

Terneira guisada con macarróns

Froita variada
20
Crema de calabacín

Polo asado con patacas fritas

Iogures variados ou froita
21
Sopa de pasta

San Xacobos con arroz

Iogures variados ou froita
24
Crema de verduras


Paella valenciana


Iogures variados ou froita
25
Caldo Galego


Chuleta de porco con pasta

Iogures variados ou  froita
26
Macarróns con bonito

Lomos de merluza con pataca cocida

Froita variada
27
Sopa de pasta


Albóndigas de terneira con arroz

Tarta de chocolate
28
Crema de cenoira


Pizza de xamón cocido e queixo

Iogures variados ou froita




No hay comentarios:

Publicar un comentario