MENÚ COMEDOR – MES DE ABRIL
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
10
Crema de cenorias
San Xacobes c/ pasta
Iogures variados
|
11
Sopa
Albóndegas C/ arroz
Xeado de Vainilla e chocolate
|
12
Lentellas
Lombos de pescada c/ pataca cocida
Froita variada
|
13
Crema de verduras
Espaguetti boloñesa
Iogures variados
|
|
16
Crema de cenorias
Lombo C/pasta
Iogures variados
|
17
Lentellas
Filete de Lenguado c/ pataca cocida
Froita variada
|
18
Sopa
Tortilla c/ ensalada
Flan de vainilla
|
19
Empanadillas
Polo asado c/ patacas fritas
Froita variada
|
20
Crema de verduras
Pizza de Xamón e Queixo
Iogures variados
|
23
Sopa
Terneira
guisada c/ patacas
Froita
variada
|
24
Xudías c/ ovo
Paella
Tarta de 3 chocolates
|
25
Sopa
Hamburguesas c/ patacas e ensalada
Iogures variados
|
26
Salpicón
de pasta
Lombos
de pescada c/ pataca cocida
Froita
variada
|
27
Crema de puerros
Churrasco c/ patacas fritas
Natillas de vainilla
|
30
Sopa
Xamón asado c/ arroz
Iogures variados
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario